Hvad er hulmursisolering?

Hulmursisolering er en løsning til dig, der har et ældre hus med meget dårlig eller ingen isolering i væggene. Manglende isolering i dine vægge vil resultere i, at kold luft kan vandre rundt i murene og derved lave kuldebroer.

Kan jeg selv gøre det?

Det er ikke svært at isolere sin hulmur. Alt, du skal bruge, følger med i traileren. Og vi sørger for, at du er sat godt ind i brugen af udstyret, før du kører afsted med traileren. 

Kan mit hus hulmursisoleres?

Det er ikke alle huse, der kan hulmursisoleres. Du skal være sikker på, at der er et hulrum mellem dine vægge, og at det er tørt. Så der må ikke være nogen åbne eller meget beskadigede fuger. Men har du derimod en tør hulmur, er det lige til.

Hvordan gør jeg?

Start med at bore forsigtigt ind gennem en fuge uden at ramme evt. gammel isolering. Herefter tager du boret ud og vender det om, skubber det forsigtigt ind i fugen, indtil du rammer noget bagved.

Rammer du en hård flade, er din hulmur helt tom. Men rammer du noget blødt ,der fjedrer, er det den eksisterende isolering. Nu kan du sætte en markering på boret og trække den ud igen. Når du så trækker murstenens bredde fra, har du hulrummets dybde.

Effekten er ikke
til at tage fejl af

trailer til isolering

Så let er det

1

Undersøg din hulmur

Bor forsigtigt ind gennem en fuge uden at ramme evt. gammel isolering. Tag boret ud og vend det om, skub det forsigtigt ind i fugen, indtil noget rammes.

Er fladen bagved hård, er hulmuren tom. Er fladen blød og fjedrende, er der eksisterende isolering. Sæt nu en markering på boret og træk den ud igen. Træk så murstenens bredde fra, og så har du hulrummets dybde.

2

Vi har sørget for, at der er isolering nok til at hulmursisolere en facade på op til 232 m2 med et hulrum på 5 cm, når du henter din trailer inkl. isolering og udstyr.

Du får den tilmed til en rigtig god pris. Nemlig kun 4.750,- alt inkl.

3

Bestil din isolering

Bestil din isolering til Danmarks bedste priser, og lån en isoleringstrailer inklusiv udstyr helt gratis.

4

Hent
traileren

Hent traileren på den ønskede dato, hvor den står pakket og klar til dig.

5

Isoler eller
book isolator

Isoler selv eller book en isolatør, som kan hjælpe.

Se flere
demonstrationsvideoer

Klik her og se flere af vores demonstrationsvideoer

Husk du altid kan få GRATIS besøg af en af vores isoleringseksperter, hvis du er i tvivl

Beregn pris

Nysgerrig på, hvad isolering til hulmur eller loft koster? Så brug vores prisberegner herunder. Og husk: Du låner trailer og udstyr med gratis.

Samlet pris inkl trailer. 4.750 DKK
Bestil isolerings trailer

Book
Trailer

Alt hvad du behøver for at isolere dit hus